vrijdag 9 september 2011

Huwelijk Rene en Aleijda

Gisterenochtend vroeg was ik al bij Rene en Aleijda om de voorbereidingen van hun huwelijk vast te leggen. Aangezien zij ook goede vrienden van ons zijn, zijn we pas 's avonds na het diner om 23:00 uur weer naar huis gegaan.

Het was voor iedereen, maar vooral voor hen, een prachtige dag. Het weer zat dan wel niet helemaal mee, maar dat mocht de pret niet drukken. De chauffeur van de spectaculaire trouwauto wist ons naar een prachtige lokatie te begeleiden, waar voldoende gelegenheid was voor het maken van foto's. Daarna zijn we naar het Kasteel van Rhoon vertrokken wat een prachtige romantische plek is voor het voltrekken van het huwelijk. Er is nog geborreld, bruidstaart gegeten en veel gekletst, gelachen en geproost.

Nadat zij in het Bruidshuisje, naast het Kasteel van Rhoon, hadden overnacht, hebben zij nog met alle gasten van een heerlijk ontbijt genoten in het Kasteel.

With special thanks for the English and Scottish guests, who have taken the effort to come over to Holland and be a witness of this beautiful wedding. It must have meant a lot for the bride and groom. And for me it was a pleasure to meet them.





















Geen opmerkingen:

Een reactie posten